Info

Information om klubben


Det spelar ingen roll om du har blandraser, renrasiga, fågelhundar, polarhundar eller nakenhundar. Är du intresserad av drag på något sätt är Älvarnas DHK en klubb för dig.

Älvarnas DHK har en omfattande verksamhetsplan med seminarium, träningsträffar, Rullatorkoppen, vaccinationsträffar mm.


Våra medlemmar är utspridda över hela Västerbotten men även Norrbottten, Jämtland mm. Våra årsmöten, vacciantionsträffar mm sker ofta i Ekorrsele Bygdegård som har blivit lite av Älvarnas mötesplats.


Nya och gamla medlemmar får gärna höra av sig till styrelsen om man vill ha ha hjälp med att komma igång med draghundkörning, få råd och tips när det gäller hur man ska träna, vilken utrustning man ska ha och hur man ska utfodra sina hundar etc.


Var inte rädd att fråga, vi finns för att hjälpa till, och vi vill att alla ska känna sig välkomna och delaktiga i klubben redan från början.

Aktiviteter

Under årens lopp har vi anordnat mängder av olika aktiviteter inom klubben. Allt från vaccinationsträffar där vi anlitar en veterinär som kommer och vaccinerar alla våra hundar till korvgrillning och långdistans seminarium.

Klubben största aktivitet är Rullator Koppen som förmodligen är Sveriges näst största barmarkstävling.


Klubben är till för våra medlemmar och styrelsen tar gärna emot förslag på saker som våra medlemmar vill att vi ska anordna.


Copyright @ All Rights Reserved